NYHET FRA DALANE KRAFT

Vi tar over driftsansvaret for ditt kraftverk.
Du får bedre lønnsomhet og mer fritid!

Hvorfor er det lønnsomt å la Dalane Kraft ta over driftsansvaret for ditt kraftverk?

Dalane Kraft er en av Norges ledende aktører innen driftseffektivisering av vannkraft. Siden 1905 har vi bygget opp et sterkt fundament tuftet på smarte systemer og høy kompetanse.

Å drive kraftverk kan være en komplisert affære, men vi har lang erfaring i å gjøre dette på riktig vis. Gjennom nøysom, trygg og solid drift, kombinert med ny teknologi og mye fagkunnskap, har vi godt grunnlag for å maksimere lønnsomhet i ditt kraftverk.

Nå ønsker vi å tilby våre tjenester til små og mellomstore kraftverk gjennom Kraftpakken. Kraftpakken innebærer at Dalane Kraft tar hele driftsansvaret for ditt kraftverk, inkludert fjernstyring 24/7, krafthandel, optimalisering og vedlikehold.

Ditt kraftverk + vår erfaring og kunnskap = bedre lønnsomhet for alle

Kontakt oss på telefon 51 46 25 25 for et uforpliktende tilbud, eller send oss en mail på skjemaet lenket til under:

Våre løsninger

Kraftpakken består av:

  • Fjernstyring 24/7
  • Optimalisering
  • Krafthandel
  • Vedlikehold

Ditt kraftverk + vår erfaring og kunnskap = bedre lønnsomhet for alle.
Er du interessert? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Vedlikehold

Dalane Kraft har lang erfaring med drift av kraftverk og vedlikehold innen alle fagområder. I Kraftpakken tilbys et vedlikeholdsprogram tilpasset ditt kraftverk. Vi har eget verksted for mindre reparasjoner, og samarbeider med andre om større reparasjoner.

Optimalisering av drift

Har ditt kraftverk et magasin? Ved hjelp av avanserte verktøy kan vi utnytte vannet på best mulig måte. Vi lager prognoser for tilsiget og optimaliserer i forhold til kraftpris.

Krafthandel

Dalane Kraft står for salg av kraften som produseres i ditt kraftverk. Vi tar oss av anmelding og oppgjør, så du slipper å bruke mye tid på å sende daglige eller ukentlige prognoser for kraftproduksjonen.

Fjernstyring

Fra vår driftssentral kan vi overvåke og fjernstyre kraftverket ditt døgnet rundt, hele året. Vi har kort responstid, hvilket er viktig ved utfall. Operatører logger alle kritiske driftsdata og ser etter faresignaler fra anlegget. Slik unngås kostbare feil og effektiv drift sikres. Det at vi styrer en rekke anlegg gjør løsningen meget kostnadseffektiv.